Social Icons

facebooktwitter

PRODUK

*HARGA YANG DINYATAKAN TIDAK TERMASUK HARGA POS..SETIAP PEMBELIAN AKAN DIKENAKAN  RM 7 BAGI PEMBAYARAN POS LAJU BAGI SEMENANJUNG DAN RM 12 BAGI SABAH DAN SARAWAK..

SUPLEMEN NUTRILITE


NUTRILITE All Plant Protein Powder (450g)

  kod 110415        =           RM 111.00


Kehebatan  Protein, Kurniaan Alam

Dikuasakan oleh yang terbaik dari alam, NUTRILITE All Plant Protein Powder dirumus dengan Rumusan Adunan NUTRILITE yang eksklusif iaitu kombinasi unik soya, protein dan kacang pis.

Sumber semula jadi
Tanpa laktosa
Mesra vegetarian
Tanpa kolesterol
Rendah lemak
Menyokong jantung dan keimunan anda


NUTRILITE Nutri Fibre Blend (60 tab)
  kod 104402        =           RM 112.00


Nantikan NUTRILITE Nutri Fibre Blend untuk penyelesaian yang lebih mudah dan ringkas untuk memenuhi pengambilan serat harian yang disarankan.Ciri-ciriFaedah
Setiap tablet membekalkan 1.7g serat dietariMenyumbang kepada elaun serat harian anda yang disarankan.
Mengandungi kedua-dua serat larut dan tidak larut daripada 13 sumber semula jadiSerat tidak larut membantu mengawal pergerakan usus.

Serat larut membantu menambah saiz makanan dan meningkatkan rasa puas (kenyang). Ia juga mengikat dengan asid lemak dan mengumuhkannya daripada tubuh.
Termasuk serat prebiotik iaitu FOS (fruktooligasakarida)FOS menyokong kesihatan usus dengan membantu bakteria baik dalam sistem penghadaman agar subur.
Dalam bentuk yang boleh dikunyahSesuai untuk orang dewasa dan kanak-kanak melebihi umur 5 tahun untuk memenuhi jurang serat dalam diet mereka.
Nutri Fibre Blend (Chewable)Fruit and Vegetable Fibre (Chewable)
Jumlah Sumber Serat138
Serat larut
Serat tak larut
FOS
Jumlah setiap tablet1700mg250mg

Minuman Campuran Protein NUTRILITE Perisa Teh Hijau (450g)


  kod 102578        =           RM 112.00 • Dapatkan semua kebaikan NUTRILITE Protein yang ditambah dengan perisa teh hijau yang menyegarkan.


 • NUTRILITE Protein kini muncul dengan perisa baru tetapi masih mengekalkan semua manfaat penting protein soya. Satu sajian bukan sahaja membekal 8 gram protein soya, jumlah asid amino penting dan tidak penting yang seimbang dan manfaat kalsium dan isoflavon soya yang berkhasiat, ia juga memberikan semua nutrien ini dengan tambahan perisa teh hijau yang menyegarkan.


 • Jika anda sentiasa mengharapkan NUTRILITE Protein untuk sumber protein yang semula jadi, mudah dihadam, senang, tanpa kolesterol dan mengandungi lemak yang minimum, kini anda boleh juga mengharapkan ia memberikan minuman yang lebih berperisa.

NUTRILITE Concentrated Fruits & Vegetables (60 tab) kod 102992        =           RM 130.00


Apabila anda tidak boleh atau tidak memakan seperti yang sepatutnya, dapatkan NUTRILITE Concentrated Fruits & Vegetables untuk memperoleh fitonutrien penting yang secukupnya. Ia menawarkan cara pengambilan fitonutrien dalam bentuk pekat. Kini anda boleh memperoleh khasiat pemakanannya dengan mudah.


NUTRILITE DOUBLE X Multivitamin/ Multimineral/ Pekatan

 kod 102884        =           RM 150.00


Ciri-ciri:
Multivitamin DOUBLE X membekalkan 12 vitamin penting
Multimineral DOUBLE X membekalkan 9 mineral penting
Pekatan DOUBLE X membekalkan 12 jenis pekatan tumbuhan yang berbeza
DOUBLE X Multivitamin/Multimineral/Concentrate mengandungi Sebatian Tumbuhan Fitonutrien daripada 17 sumber tumbuhan kesemuanya iaitu ceri aserola, alfalfa, bioflavonoid sitrus, oregano, brokoli, epal, asparagus, kranberi, anggur, kubis daun, marigold, tomato, delima, prun, rosmeri, beri biru liar dan sej Salutan NUTRILOCK


Dicipta untuk diambil dua kali setiap hari dengan sajian
Bungkusan kedap udara
Faedah:
Memberi jumlah vitamin, mineral dan fitonutrien bermanfaat yang optimum untuk jaminan pemakanan
Memberi bahan tumbuhan semula jadi dan fitonutrien yang berharga (sebatian tumbuhan)
Salutan tidak mengandungi lilin atau pengisi, sekali gus membolehkan suplemen melarut dengan cepat agar nutrien boleh diperolehi. Tablet juga lebih mudah untuk ditelan
Sesuai terutamanya bagi mereka yang mahu mengelakkan bahan tambahan sintetik
Bekalan satu bulan yang menyenangkan; anda boleh membawanya ke mana-mana sahaja
Memberi asas yang kukuh bagi sebarang program suplemen
Dua kali sehari memberikan dua peluang untuk tubuh anda menyerap nutrien
Memastikan kualiti dan integriti produk

NUTRILITE Nutri Bifidus (30 paket/pek )


kod 011400        =           RM 175.00

Pelihara Kesihatan Sistem Penghadaman Anda Dengan Probiotik Dua Salutan
Bakteria yang baik penting untuk mengekalkan sistem pencernaan yang sihat. Penuaan, tahap stres yang tinggi, melancong dan tabiat gaya hidup yang lain akan mengurangkan bilangan bakteria baik dan meningkatkan bakteria tidak baik dalam sistem pencernaan kita. Ini boleh membawa kepada masalah pencernaan, mengurangkan tindak balas imun dan terhadap makanan tertentu.
Kukuhkan keseimbangan semula jadi bakteria baik dalam sistem pencernaan anda secara mudah dan semula jadi dengan NUTRILITE Nutri Bifidus.
Penggunaan yang Disyorkan : Kandungan boleh ditelan dengan minuman sejuk seperti jus atau air. Atau, jika suka, tabur di atas makanan seperti bijirin atau yogurt sejuk. Disebabkan ciri produk, pengambilan dengan makanan atau minuman panas adalah tidak disyorkan. Untuk hasil terbaik, ambil setiap hari.

1 bilion probiotik 
 • Proses dipatenkan yang unik memberi 1 bilion probiotik (bacteria baik).
 • Membantu mengekalkan keseimbangan bakteria dalam sistem penghadaman.
 • Membantutkan pembiakan bakteria berbahaya
Dua salutan
 • Dua salutan yang menantikan paten melindungi probiotik daripada terdedah kepada asid perut dan hempedu, memastikan penghantaran1 bilion probiotik aktif kepada usus
 • Melindungi probiotik daripada terdedah kepada lembapan semasa penyimpanan. Menjamin probiotik tetap aktif selama 12 bulan sepanjang hayat produk, bukan hanya pada masa pengilangan
Prebiotik FOS
 • Sumber makanan untuk probiotik bagi menggalakkan pembiakannya dalam salur pencernaan
 • Mengandungi oligofruktosa, sejjenis karbohidrat yang tidak dapat dicerna yang boleh diguna oleh bakteria asid laktik
7 jenis bakteria asid laktik
 • Kombinasi unik pelbagai jenis organisma probiotik – 3 Lactobacillus, 2 Bifidobacterium, 1 Streptococcus dan 1 lactococcus untuk menyasarkan pelbagai kawasan salur pencernaan
 • Lactobacillus meningkatkan asid laktifk yang mengubah persekitaran usus, menjadikannya kurang sesuai untuk bakteria berbahaya
 • Lactobacillus dan Streptococcus boleh membantu mengurangkan ketaktoleran laktosa dan cirit-birit
 • Bifidobacterium bertindak terutamanya dalam usus yang besar – membantu tubuh mengekalkan keseimbangan semula jadi bakteria usus dengan meningkatkan keasidan usus untuk membantutkan pembiakan bakteria berbahaya seperti E-Coli and Salmonella
 • Juga membantu menimbulkan ciri-ciri merangsang imun
 • Mengurangkan ketaktoleran laktosa dan kejadian cirit-birit
 • Juga menyokong pencernaan produk tenusu
Fitonutrien tambahan
 • Pekatan karot Nutrilite eksklusif untuk faedah tambahan serat dan fitonutrien
 • Juga menyokong kesihatan pencernaan
Mudah diguna dan disimpan
 • Dibungkus dalam paket berasingan – produk yang mudah diguna, dibawa dan menyenangkan untuk mengelakkan cirit-birit dan gangguan pencernaan semasadi dalam perjalanan
 • Penyimpanan yang menyenangkan tanpa perlu dimasukkan ke dalam peti sejuk
 • Tetap stabil sepanjang hayat simpanan produk 12 bulan
 • Granul berwarna mearah jambu yang halus – boleh ditelan dengan mudah atau cuma tabur di atas makanan
Kalori Rendah
 • Hanya 4 kalori setiap paket – ideal untuk mereka yang perihatin dengan pengambilan kalori

Pengurusan Berat Badan

Positrim Kopi (14 peket / kotak)
 kod 969000        =           RM 103.00

 • 14 peket/kotak. Perasa kopi. Pilihan pengganti makanan yang mudah dan berkhasiat untuk mengawal berat badan.
 • Ini adalah makanan berkhasiat yang bagus untuk mengawal berat badan terdiri daripada susu tepung tanpa lemak berperisa yang dimaniskan dengan fruktos yang membekalkan karbohidrat, protein berkualiti tinggi dan lemak yang seimbang dan sihat.
 • Ia mengandungi 12 vitamin penting, 12 mineral, 7g protein, dan 3g serat diet untuk setiap peket. Dibungkus dalam uncang berperekat yang mudah, ia memberi sarapan atau hidangan tengah hari yang cepat, yang mana ini amat penting sekiranya anda terpaksa pergi bekerja atau berpergian atau ketika hendak cepat.
 • Mengurangkan kalori selalunya bererti mengurangkan pemakanan penting. Adalah sukar untuk mendapat kesemua pemakanan yang anda perlukan sekiranya anda meninggalkan waktu makan, makan jumlah yang lebih kecil, atau hanya makan makanan tertentu. Positrim ini memudahkan kerja mengagak sama ada mengambil pemakanan yang betul atau tidak. Dan rasanya yang hebat membuatkan pengawalan berat badan menjadi lebih mudah dan menggembirakan.
 • Penggunaan yang Disyorkan : Masukkan kandungan paket ke dalam 250ml gelas susu skim sejuk, susu lengkap atau susu kering. Kacau hingga larut sepenuhnya.


Positrim Koko (14 peket / kotak)
 kod 975600        =           RM 103.00

 • 14 peket/kotak. Perasa koko. Pilihan pengganti makanan yang mudah dan berkhasiat untuk mengawal berat badan.
 • Ini adalah makanan berkhasiat yang bagus untuk mengawal berat badan terdiri daripada susu tepung tanpa lemak berperisa yang dimaniskan dengan fruktos yang membekalkan karbohidrat, protein berkualiti tinggi dan lemak yang seimbang dan sihat.
 • Ia mengandungi 12 vitamin penting, 12 mineral, 7g protein, dan 3g serat diet untuk setiap peket. Dibungkus dalam uncang berperekat yang mudah, ia memberi sarapan atau hidangan tengah hari yang cepat, yang mana ini amat penting sekiranya anda terpaksa pergi bekerja atau berpergian atau ketika hendak cepat.
 • Mengurangkan kalori selalunya bererti mengurangkan pemakanan penting. Adalah sukar untuk mendapat kesemua pemakanan yang anda perlukan sekiranya anda meninggalkan waktu makan, makan jumlah yang lebih kecil, atau hanya makan makanan tertentu. Positrim ini memudahkan kerja untuk mengagak sama ada mengambil pemakanan yang betul atau tidak. Dan rasanya yang hebat membuatkan pengawalan berat badan menjadi lebih mudah dan menggembirakan.
 • Penggunaan yang Disyorkan : Masukkan kandungan paket ke dalam 250ml gelas susu skim sejuk, susu lengkap atau susu kering. Kacau hingga larut sepenuhnya.
Positrim Vanilla (14 peket / kotak)

 kod 975500        =           RM 103.00

 • 14 peket/kotak. Perasa vanila. Pilihan pengganti makanan yang mudah dan berkhasiat untuk mengawal berat badan.
 • Ini adalah makanan berkhasiat yang bagus untuk mengawal berat badan terdiri daripada susu tepung tanpa lemak berperisa yang dimaniskan dengan fruktos yang membekalkan karbohidrat, protein berkualiti tinggi dan lemak yang seimbang dan sihat.
 • Ia mengandungi 12 vitamin penting, 12 mineral, 7g protein, dan 3g serat diet untuk setiap peket. Dibungkus dalam uncang berperekat yang mudah, ia memberi sarapan atau hidangan tengah hari yang cepat, yang mana ini amat penting sekiranya anda terpaksa pergi bekerja atau berpergian atau ketika hendak cepat.
 • Mengurangkan kalori selalunya bererti mengurangkan pemakanan penting. Adalah sukar untuk mendapat kesemua pemakanan yang anda perlukan sekiranya anda meninggalkan waktu makan, makan jumlah yang lebih kecil, atau hanya makan makanan tertentu. Positrim ini memudahkan kerja mengagak sama ada mengambil pemakanan yang betul atau tidak. Dan rasanya yang hebat membuatkan pengawalan berat badan menjadi lebih mudah dan menggembirakan.
 • Penggunaan yang Disyorkan : Masukkan kandungan paket ke dalam 250ml gelas susu skim sejuk, susu lengkap atau susu kering. Kacau hingga larut sepenuhnya.


Antioksidan NUTRILITE


NUTRILITE BIO C PLUS

kod = 425200    RM  58 = 100 BIJI
kod  =  511100  RM 104 = 200 BIJI

 • Setiap tablet yang bersalut NUTRILOCK memberi 250 mg vitamin C (termasuk 30 mg atau vitamin C semula jadi daripada Pekatan Ceri Aserola NUTRILITE).
 • Serta 35 mg multiflavonoids sitrus (ekstrak kulit dan isi buah sitrus) dan Sebatian Tumbuhan Fitonutrien.
 • Vitamin C adalah antioksidan yang diperlukan untuk mengekalkan tulang, gigi dan gusi yang sihat. Ia juga membantu dalam penyembuhan luka.


KELEBIHAN NUTRILITE BIO C PLUS
 • Bertindak anti-oksida 
 • Membuang segala toksik dalam badan 
 • Meningkatkan imun sistem dalaman 
 • Mencantikkan kulit, anti-penuaan 
 • Mencengah cancer
 • Merendahkan cholestrol 
 • Melindungi mata 
 • Melegakan asthma 
 • Diperbuat daripada 100% cherry acerola yang mana 50 kali ganda khasiat limau.


NUTRILITE LECITHIN - E 


kod  =  425300   RM 80.00 =150 BIJI
kod  = 103209   RM 130.00 = 270 BIJIHubungan Lecithin - Vitamin E
 • Oleh kerana vitamin E adalah larut lemak, ia dipindahkan melalui tubuh oleh bahan-bahan yang mengandungi lemak yang dipanggil lipoprotein Lesithin sebagai fosfolipid membantu dalam pemindahan vitamin E. 

 • Tiada cara yang lebih baik untuk melengkapkan hubungan Lecithin-Vitamin E dan membantu melindungi tubuh anda daripada bahan pengoksidaan pada masa yang sama

FUNGSI LECITHIN
 • Bertindak sebagai antioksida
 • Menurunkan kadar kolestrol dalam darah (bahan-bahan lemak dan kolestrol menjadi bendalir supaya ia mudah bergerak melalui saluran darah. Walaupun lecithin mempunyai nilai istimewa dalam rancangan kawalan berat badan, ia adalah sama penting untuk org yg kurus sama seperti org yg gemuk
 • Melindungi dari sakit jantung
 • Meningkatkan kadar tenaga otak serta mencegah hilang ingatan dan merawat penyakit sistem saraf
 • Menolong merawat penyakit Hepatitis
 • Penting untuk merawat penyakit AIDS iaitu meningkatkan anti-viral
 • Mencegah kulit muka daripada cepat tua dan berkedut
 • Mencegah dan merawat penyakit batu karang

Fungsi Vitamin-E
 • melindungi daripada ganguan urat saraf.
NUTRILITE Multi Carotene (90 gel lembut)

 kod 805800      =           RM 98.00

 • Campuran beta karotena (4.5 mg), alfa karotena (1.07 mg), lutein (1.12 mg) dan zeaxantin (45 mcg) yang lebih menyerupai campuran karotenoid dalam buah-buahan dan sayur-sayuran yang bertindak sebagai antioksidan, membantu menentang kerosakan akibat radikal bebas.
 • Kompleks karotena daripada tiga pekatan sumber semula jadi: alga dunaliella salina, minyak kelapa sawit dan bunga marigold.
 • Beta karotena dan alfa karotena yang semula jadi adalah pelopor kepada vitamin A yang boleh ditukar menjadi vitamin A dalam tubuh apabila diperlukan.
 • Alternatif yang menyenangkan bagi mereka yang enggan atau tidak dapat memakan sayur-sayuran yang mengandungi karotenoid.
 • Gel lembut dibuat daripada gelatin yang ‘Halal’.
Gel lembut dibuat daripada gelatin lembu yang sensitive kepada orang yang beragama Hindu dan Vegetarian (memakan sayur sahaja).


NUTRILITE Coenzyme Q10 (60 cap)


 kod 101156      =           RM 216.00

 • Mengandungi 30 mg CoEnzyme Q10.
 • Mengandungi 100 mg l-carnitine fumarate dalam bentuk semula jadi, ditemui dalam otot dan daging organ dalam diet manusia.
 • Ditambah dengan 125 mg taurina, asid amino yang penting.
 • Diperkukuhkan dengan 25 mg bioflavonoid sitrus untuk faedah pemakanan tambahan.
 • Suplemen untuk meningkatkan atau menyokong kesihatan umum.
 • Mengandungi gelatin yang disahkan ‘halal’.Minuman NUTRILITENUTRILITE Active 8 Perasa Lemon/Limau Nipis (4 paket/kotak)
 kod 997200        =           RM 41.00

  Penghilang dahaga yang berkhasiat untuk keluarga anda

 • Minuman yang berkhasiat lagi lazat yang memberi 8 vitamin yang perlu : tiamin (B1), riboflavin (B2), niasin (B3), piridoksin (B6), asid folik (B9), kobalamin (B12), asid pantotenik (B5) dan vitamin C (25% daripada RDI) AS.
 • Memberi pengukuhan vitamin C 100% dengan Buahan Tropika yang eksklusif Pekatan diambil daripada Ceri Aserola, Jambu Batu, Buah Gajus, Nanas and Buah Markisah.
 • Dimaniskan dengan fruktosa.
 • Alternatif yang sihat untuk mereka yang menyukai minuman berkarbonat dan berperasa.
 • Mempunyai Perasa Lemon/Limau Nipis.
 • Penggunaan yang Disyorkan : Masukkan kandungan paket ke dalam 1 liter air sejuk. Kacau sehingga larut sepenuhnya.
 • 4 paket/kotak.Minuman Campuran Ceri Aserola NUTRILITE (4 paket/kotak) kod 997400       =           RM54.00

 • Satu sajian 180 ml memberi 100% AS RDI vitamin C, dari Pekatan Ceri Aserola NUTRILITE yang eksklusif.
 • Cara berkhasiat, enak dan mudah untuk terus memberi vitamin C - satu Antioksidan untuk menentang Radikal bebas .
 • Pengganti minuman berkalori tinggi yang bagus.
 • Penggunaan yang Disyorkan : Masukkan kandungan paket ke dalam 1 liter air sejuk. Kacau hingga benar-benar larut.
 • 4 peket / kotak.NUTRILITE Active 8 Perisa Tangerin/Oren (4 peket / kotak)
 kod 997100       =           RM41.00

 • Minuman berkhasiat, enak yang menggantikan 8 vitamin penting - tiamin (B1), riboflavin (B2), niasin (B3), piridoksin (B6), asid folik (B9), kobalamin (B12), asid pantotenik (B5) dan vitamin C (25% daripada AS RDI )
 • Memberi 100% vitamin C diperkuatkan dengan Pekatan Buah-buahan Tropika yang diambil daripada Ceri Aserola, jambu Batu, Buah Gajus, Nanas dan Buah Markisah .
 • Berperisa Tangerin / Oren.
 • Alternatif sihat untuk mereka yang menyukai minuman berkarbonat atau berperisa.
 • Penggunaan yang Disyorkan : Masukkan kandungan paket ke dalam 1 liter air sejuk. Kacau sehingga larut sepenuhnya.
 • 4 peket/kotak. Suplemen Makanan Kanak-kanak/Boleh Dikunyah NUTRILITE
NUTRILITE Chewables Multivitamin and Iron Supplement (100 tab)

 kod 421700       =           RM66.00
 • Satu tablet yang boleh dikunyah memberi sejumlah 10 vitamin : A, B1, B2, niasin, B6, asid folik, B12, C, D, E; dan zat besi.
 • Tablet pelbagai vitamin yang berkhasiat dengan zat besi, dirumus khas untuk kanak-kanak bagi membantu mereka memenuhi keperluan tubuh yang semakin membesar.
 • Rasa oren semula jadi dimaniskan dengan fruktosa - sedap dimakan 
 • 100 tablet.
 • Penggunaan yang Disyorkan : Satu tablet untuk kanak-kanak di bawah umur empat tahun. Dua tablet setiap hari untuk kanak-kanak yang lebih tua dan orang dewasa.


NUTRILITE Chewable Natural C (100tab)


 kod  861700     =           RM89.00

 • Aserola NUTRILITE yang eksklusif dan anda akan menyukai perasa 'punch' buah-buahan semula jadi yang enak.
 • Kanak-kanak perlukan vitamin C untuk
  • pembentukan tulang, gusi dan gigi yang kuat.
  • sebagai antioksidan untuk melindungi tubuh daripada kesan-kesan radikal bebas.
 • Penggunaan yang Disyorkan : Kunyah 2 tablet setiap hari untuk kanak-kanak 1 hingga 4 tahun; kunyah 3 tablet setiap hari untuk kanak-kanak lebih tua.


 • 100 tablet


NUTRILITE Chewable Calcium Magnesium (100 tab)


 kod  430201     =           RM66.00

 • Satu tablet boleh dikunyah berperisa coklat membekalkan 270 mg kalsium dan 50 mg magnesium
 • Membantu mengekalkan tulang yang sihat.
 • Kalsium berperanan penting pada awal tahun perkembangan kanak-kanak dalam mengekalkan tulang yang sihat.
 • Magnesium membantu dalam metabolisme kalsium.
 • 100 tablet.
 • Penggunaan yang Disyorkan : Kunyah satu tablet setiap hari untuk kanak-kanak 1 hingga 4 tahun; kunyah 2 tablet setiap hari untuk kanak kanak yang lebih tua dan orang dewasa.
Bee Treasures

Debunga Lebah Bee Treasures (60 cap)


 kod 840200    =           RM50.00


 • 60 kapsul 500 mg butiran debunga lebah tulen.
 • Makanan tenaga semula jadi untuk meningkatkan daya hidup dan untuk memperbaiki rasa kesejahteraan.
 • Kira-kira 25% Debunga Lebah adalah protein lengkap, mengandungi sekurang-kurangnya 18 asid amino dan sumber vitamin yang mudah (terutama B12 dan E), mineral, asid lemak berfaedah, karbohidrat, enzim, ko-enzim, hormon dan pelbagai unsur pemakanan lain. 
 • Debunga Lebah Bee Treasures diambil daripada sumber pelbagai flora di kawasan rumput yang luas. Sumber flora liar yang pelbagai dapat menghasilkan debunga lebah yang mempunyai kepelbagaian nutrien serta unsur halus yang lebih luas. Terletak dalam lengkongan iklim Mediterranean yang mendapat banyak cahaya matahari, ia dapat menghasilkan sumber debunga lebah yang berterusan sepanjang tahun. Iklim panas membolehkan debunga lebah dikeringkan secara semula jadi di bawah matahari dan bukan menggunakan alat pengering yang mungkin memberi kesan kepada kualiti debunga lebah.
Madu Manuka Bee Treasures (500g)

 kod 840000    =           RM78.00


 • Madu Manuka semula jadi yang 100% tulen adalah pekat dan berkrim serta dihargai kerana rasanya yang tersendiri dengan ciri-ciri antibakteria yang lebih tinggi.
 • Madu berkrim mempunyai kandungan lembapan yang kurang (12 hingga 18%) berbanding dengan madu cair (18 hingga 26%), memberikan nilai lebih baik kerana ia pekat.
 • Madu Manuka ialah madu bungaan tunggal yang amat dikenali dan diambil daripada pokok renek manuka (pokok ti) yang tumbuh di New Zealand.
 • Warnanya ialah daripada krim gelap hingga ke perang gelap dan mempunyai aroma yang tersendiri.
 • Ia dikenali kerana aktiviti antibakteria yang lebih tinggi daripada biasa dan sering diguna sebagai ubat di rumah.
 • Madu Manuka ialah makanan tenaga yang bagus dan rendah kalori serta kaya enzim, vitamin dan mineral semula jadi.
 • 500 g.


Jeli Raja Bee Treasures, 60 Kapsul Sayuran


 kod 840100    =           RM95.00

 • 60 kapsul 500 mg jeli raja tulen yang dikeringbekukan. Kapsul sayuran yang diguna adalah sesuai untuk vegetarian dan mereka yang mempunyai batasan agama.
 • Jeli raja kaya dengan 10-HDA (asid lemak berfaedah) dan nutrien seperti vitamin, mineral, asid amino dan enzim berfaedah.
 • Jeli Raja Bee Treasures diambil daripada daerah pedalaman yang belum diusahakan. Ini ialah untuk mengelakkan pencemaran racun serangga yang disebabkan oleh pertanian. Ia mengandungi peratusan 10-HDA yang tinggi, dalam lingkungan 5.7 hingga 6.1%.
 • Lazimnya, jeli raja segar yang mengandungi hanya 2% 10-HDA dan perlu disejukkan. Jeli raja cecair dalam gel lembut dicampurkan dengan soya dan lesitin. Jeli raja dalam gel lembut mungkin mengandungi kurang daripada 10-HDA berbanding jeli raja tulen yang dikeringbekukan.
 • Tiada pewarna dan perasa tiruan atau pengawet yang digunakan.

Tropical HerbsFormulasi untuk Lelaki Tropical Herbs (60 cap)
 kod 205488    =           RM62.00 • Memperkenalkan alternatif semula jadi untuk mengeratkan perhubungan anda.
 • Gaya hidup sihat terbina daripada pemakanan yang baik, sikap mental yang positif, senaman dan perhubungan yang sihat. Walau bagaimanapun, tekanan, keletihan dan pelbagai masalah kesihatan boleh mengurangkan tahap tenaga dan menjejaskan mood anda.
 • Dapatkan semula keyakinan anda dengan Formulasi untuk Lelaki Tropical Herbs dan Formulasi untuk Wanita Tropical Herbs. Herba-herba dalam formulasi ini telah dipilih dengan teliti untuk membantu menggalakkan kesejahteraan keseluruhan dan meningkatkan tenaga dan vitaliti. Formulasi untuk Lelaki Tropical Herbs dan Formulasi untuk Wanita Tropical Herbs .bertindak secara sinergi untuk menyemarakkan semula perhubungan anda.
 • Bagaimana herba membantu mengeratkan perhubungan yang harmoni antara lelaki dan wanita?
 • Herba selalunya boleh membantu dengan memulakan perubahan dalam keseimbangan bahan kimia tubuh anda, seperti meningkatkan pengeluaran testosteron tubuh anda, hormon ‘lelaki’ yang berfungsi dalam lelaki dan wanita. Disebabkan kesan yang positif ini, kebanyakan herba ini adalah lebih berkesan apabila diambil secara konsisten sepanjang suatu tempoh masa, membantu anda menjalani kehidupan yang lebih ghairah dan lebih banyak tenaga.
 • Agar bertenaga membangkitkan keghairahan
 • Formulasi untuk Lelaki Tropical Herbs
 • Mengandungi ekstrak-ekstrak Tongkat Ali, Pegaga, Pucturevine dan Ashwaganda yang telah diguna secara tradisional untuk kesihatan lelaki, bagi mewujudkan tenaga dan vitaliti. Ditambah dengan Lada Hitam dan Bunga Cengkih untuk faedah pemakanan tambahan

Formulasi untuk Wanita Tropical Herbs (60 cap) kod 205489  =           RM62.00


 • Nyalakan Semula Api Asmara
 • Memperkenalkan alternatif semula jadi untuk mengeratkan perhubungan anda.
 • Gaya hidup sihat terbina daripada pemakanan yang baik, sikap mental yang positif, senaman dan perhubungan yang sihat. Walau bagaimanapun, tekanan, keletihan dan pelbagai masalah kesihatan boleh mengurangkan tahap tenaga dan menjejaskan mood anda.
 • Dapatkan semula keyakinan anda dengan Formulasi untuk Lelaki Tropical Herbs dan Formulasi untuk Wanita Tropical Herbs. Herba-herba dalam formulasi ini telah dipilih dengan teliti untuk membantu menggalakkan kesejahteraan keseluruhan dan meningkatkan tenaga dan vitaliti. Formulasi untuk Lelaki Tropical Herbs dan Formulasi untuk Wanita Tropical Herbs. bertindak secara sinergi untuk menyemarakkan semula perhubungan anda.
 • Bagaimana herba membantu mengeratkan perhubungan yang harmoni antara lelaki dan wanita?
 • Herba selalunya boleh membantu dengan memulakan perubahan dalam keseimbangan bahan kimia tubuh anda, seperti meningkatkan pengeluaran testosteron tubuh anda, hormon ‘lelaki’ yang berfungsi dalam lelaki dan wanita. Disebabkan kesan yang positif ini, kebanyakan herba ini adalah lebih berkesan apabila diambil secara konsisten sepanjang suatu tempoh masa, membantu anda menjalani kehidupan yang lebih ghairah dan lebih banyak tenaga.
 • Agar bertenaga membangkitkan keghairahan.
 • Formulasi untuk Wanita Tropical Herbs
 • Mengandungi ekstrak-ekstrak Pegaga, Shataveri, Senduduk dan Kunyit yang telah diguna secara tradisional untuk menangani isu kesihatan wanita, meningkatkan tenaga dan rasa sejahtera. Ditambah dengan Manjakani, Buah Pinang dan Kayu Serapat untuk faedah pemakanan tambahan.
Set Lepas Bersalin Tropical Herbs (10 pc/pk)

 kod 203189    =           RM293.00
 • Kehamilan adalah saat-saat istimewa dalam kehidupan seseorang wanita. Pemakanan yang betul dan mengekalkan kecergasan serta kerehatan amatlah penting kerana dia membekalkan keperluan pemakanan kepada bayi yang sedang membesar. Penjagaan lepas bersalin juga penting kerana ibu baru perlu memulihkan tenaga dan daya hidup, untuk penjagaan bayinya yang baru lahir. Dalam kebanyakan kebudayaan Asia, tempoh berpantang ialah masa apabila ibu-ibu baru memulihkan kesihatan, lazimnya dengan makanan, herba terpilih yang istimewa serta amalan tradisional lain.
 • Set Lepas Bersalin Tropical Herbs adalah sistem herba lengkap untuk membantu ibu baru memulihkan tubuhnya, di dalam dan di luar dengan cepat dan mudah.
 • Sistem komphrehensif ini mempunyai 10 komponen herba yang diguna selama 44 hari untuk penjagaan lengkap dan pemulihan ibu-ibu baru lepas bersalin. Bengkung Lepas Bersalin PERCUMA juga ada dimasukkan dengan setiap pembelian set ini.
 • Ini adalah rumusan tropika yang mengandungi herba-herba yang telah diguna secara tradisional oleh orang Cina, India, dan Islam untuk membantu pemulihan ibu baru semasa pantang.
Untuk dimakan:  • Teh Herba, Lepas Bersalin 1 dan Lepas Bersalin 2. 

Untuk Kegunaan Luaran:

 • Herba Pembersih Wanita, Herba Mandian, Minyak Urut Herba, Minyak Bayi, Campuran Peramping Perut, Campuran Penghangat Badan, dan Campuran Penenang. 
 • Ciri-ciri dan Faedah
 • Lengkap dan mudah.
 • Memberi penyelesaian mudah. Segala yang anda perlukan ada dalam pek ini. Penyediaan minimum diperlukan kerana semua produk telah disukat terlebih dahulu dan sedia diguna.
 • Keberkesanan Terbukti.
 • Herba-herba yang diguna telah diuji sejak turun temurun dan terbukti secara saintifik.
 • Herba-herba yang distandardkan.
 • Mengguna ekstrak bahan aktif herba yang distandardkan untuk kualiti dan konsistensi rumusan.
 • Tiada pewarna dan perasa tiruan atau pengawet yang ditambah.
 • Kapsul sayuran. Minyak yang diguna adalah berasaskan tumbuhan.
 • Produk ini sesuai untuk mereka yang vegetarian dan mereka yang mempunyai larangan agama.
 • Pengilang herba bertauliah.
 • Dengan pengalaman bertahun-tahun di bidang pengeluaran produk berasaskan herba, syarikat ini memenuhi kriteria Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK/DCA) untuk Amalan Pengilangan yang Baik (GMP)

2 comments:

 1. Sis...sy nk bli produk bee treasure tu...pliss msj sy kt email ni amir_ya46@yahoo.com

  ReplyDelete